Ja u leest het goed: De goedkoopste energiemaatschappij 2017 want 2017 staat alweer bijna voor de deur. De tijd vliegt voorbij en we zijn druk met werk en momenteel vakantie vieren. En in de vakantie kan er tijd gemaakt worden voor zaken zoals energie vergelijken want daar kunt u geld mee besparen.

Nu overstappen is al kiezen voor de goedkoopste energie 2017

Als u nu overstapt dan gaat u een energiecontract aan tot en met augustus 2017 dus dan heeft u al de goedkoopste energiemaatschappij 2017 gekozen. Zorg dan wel dat u alle energiemaatschappijen vergelijkt op prijs en aanbod want dan verzekert u zichzelf van de goedkoopste energie. De verwachting is niet dat de stroomprijzen ineens omhoog zullen schieten ze zullen nog wel goedkoper worden zelfs.

Pak uw verbruik erbij en vergelijk

De goedkoopste energiemaatschappij hangt wel weer af van wat u exact verbruikt heeft het afgelopen jaar. U kunt uw eindafrekening afwachten maar u bent zelf wel op de hoogte van wat dit verbruik precies is. Heeft u te maken met verschillende eindafrekeningen de afgelopen jaren? En zijn ze bijvoorbeeld hoger uitgevallen? Dan is het eerst zaak dat u op uw energieverbruik gaat besparen. Valt u onder de gelukkigen die geld teruggekregen heeft? Dan rest u het volgende: meteen starten met energie vergelijken want de energieprijzen zijn goedkoper dan u denkt.

Pak uw huidige energierekening er maar eens bij en zoek uw verbruik op, vul dit in samen met uw adresgegevens en voila: een nieuw overzicht van de gas en energieprijzen. Vergelijk dit met uw huidige voorschotbedrag en u zult zien waar u moet zijn voor de goedkoopste energiemaatschappij.

Welke energiemaatschappij is de beste?

Er zijn veel energiemaatschappijen in Nederland dat is zeker, maar wat maakt een energiemaatschappij de beste? Een energiemaatschappij die bijvoorbeeld zelf groene stroom opwekt want zij dragen bij aan een schoner milieu. Veel maatschappijen investeren dan ook in groene projecten om hun aandeel daarin te vergroten. Een voorbeeld daarvan is het investeren in een windpark dat windenergie opwekt, of ze investeren in lokale projecten met biomassa energie. Energie besparing is daar ook een voorbeeld van. Ze helpen de consument met het besparen op hun energieverbruik met allerlei tips waardoor ze zich meer bewust zijn van wat ze nu precies verbruiken.

Groen doen dus kies een groene energiemaatschappij

Om ons milieu te ontzien is het kiezen voor een groene energiemaatschappij het beste. Er wordt niet meer een hogere prijs gevraagd voor groene energie daarom kun je net zo goed kiezen voor windenergie of biomassa energie die een energiemaatschappij levert. De goedkoopste energiemaatschappij kies je zelf aan de hand van je persoonlijke voorkeuren. In de vergelijking kun je kiezen voor alleen groene energie en gasproducten, de goedkoopste energiemaatschappij staat ook in deze vergelijking altijd bovenaan.

Advertenties